Hovslagare i Almunge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Almunge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Almunge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Almunge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Almunge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Almunge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Almunge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Almunge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Almunge. I Almunge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Almunge.

Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY


KP Hovslageri o. Smide
Ytterv. 2 B
744 31 HEBY


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta


Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE

Annons:

Hovslagarefakta om orten Almunge

I Almunge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Almunge.

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånarantal: 813, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Almunge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Almunge.

I Almunge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Almunge. Om du inte hittar någon hovslagare i Almunge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.