Hovslagare i Alunda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Alunda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Alunda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Alunda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Alunda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Alunda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Alunda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Alunda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Alunda. I Alunda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Alunda.

Henriks Hovslageri & Hantverk
Gillermossen 101
748 91 ÖSTERBYBRUK


Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


Helena Hovslagare
Vaksala-skälby 41
755 94 Uppsala


KP Hovslageri o. Smide
Ytterv. 2 B
744 31 HEBY


Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE

Annons:

Hovslagarefakta om orten Alunda

I Alunda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Alunda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Alunda.

I Alunda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Alunda. Om du inte hittar någon hovslagare i Alunda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.