Hovslagare i Bälinge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bälinge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Bälinge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Bälinge. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bälinge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Bälinge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bälinge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Bälinge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bälinge.

Jessica Johansson Hovslagare, AB
Pinbo 5
743 82 Bälinge

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bälinge

I Bälinge finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bälinge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bälinge.

I Bälinge hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bälinge. Om du inte hittar någon hovslagare i Bälinge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.