Hovslagare i Bålsta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bålsta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bålsta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bålsta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bålsta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bålsta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bålsta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bålsta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bålsta. I Bålsta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bålsta.

Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta


Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE


Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


KP Hovslageri o. Smide
Ytterv. 2 B
744 31 HEBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bålsta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bålsta.

I Bålsta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bålsta. Om du inte hittar någon hovslagare i Bålsta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.