Hovslagare i Bålsta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bålsta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bålsta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bålsta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bålsta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bålsta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bålsta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bålsta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bålsta. I Bålsta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bålsta.

Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta


Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY


Jessica Johansson Hovslagare, AB
Pinbo 5
743 82 Bälinge


Katris Hovslageri
Sparrsätra-söderby 2
745 95 ENKÖPING

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bålsta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bålsta.

I Bålsta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bålsta. Om du inte hittar någon hovslagare i Bålsta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.