Hovslagare i Björklinge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Björklinge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Björklinge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Björklinge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Björklinge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Björklinge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Björklinge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Björklinge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Björklinge. I Björklinge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Björklinge.

Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta


Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE


Henriks Hovslageri & Hantverk
Gillermossen 101
748 91 ÖSTERBYBRUK


KP Hovslageri o. Smide
Ytterv. 2 B
744 31 HEBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Björklinge

I Björklinge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Björklinge.

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Björklinge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Björklinge.

I Björklinge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Björklinge. Om du inte hittar någon hovslagare i Björklinge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.