Hovslagare i Björklinge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Björklinge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Björklinge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Björklinge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Björklinge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Björklinge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Björklinge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Björklinge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Björklinge. I Björklinge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Björklinge.

Helena Hovslagare
Vaksala-skälby 41
755 94 Uppsala


KP Hovslageri o. Smide
Ytterv. 2 B
744 31 HEBY


Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE


Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Björklinge

I Björklinge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Björklinge.

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Björklinge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Björklinge.

I Björklinge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Björklinge. Om du inte hittar någon hovslagare i Björklinge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.