Hovslagare i Gimo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Gimo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Gimo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Gimo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Gimo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Gimo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Gimo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Gimo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Gimo. I Gimo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Gimo.

Katris Hovslageri
Sparrsätra-söderby 2
745 95 ENKÖPING


Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


KP Hovslageri o. Smide
Ytterv. 2 B
744 31 HEBY


Henriks Hovslageri & Hantverk
Gillermossen 101
748 91 ÖSTERBYBRUK


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Gimo

I Gimo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Gimo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Gimo.

I Gimo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Gimo. Om du inte hittar någon hovslagare i Gimo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.