Hovslagare i Karlholmsbruk

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Karlholmsbruk - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Karlholmsbruk som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Karlholmsbruk. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Karlholmsbruk för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Karlholmsbruk enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Karlholmsbruk

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Karlholmsbruk som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Karlholmsbruk. I Karlholmsbruk har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Karlholmsbruk.

Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY


KP Hovslageri o. Smide
Ytterv. 2 B
744 31 HEBY


Katris Hovslageri
Sparrsätra-söderby 2
745 95 ENKÖPING


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta


Helena Hovslagare
Vaksala-skälby 41
755 94 Uppsala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Karlholmsbruk.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Karlholmsbruk om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Karlholmsbruk.

I Karlholmsbruk hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Karlholmsbruk. Om du inte hittar någon hovslagare i Karlholmsbruk som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.