Hovslagare i Knivsta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Knivsta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Knivsta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Knivsta. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Knivsta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Knivsta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Knivsta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Knivsta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Knivsta.

Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Knivsta

I Knivsta finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Knivsta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Knivsta.

I Knivsta hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Knivsta. Om du inte hittar någon hovslagare i Knivsta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.