Hovslagare i Knutby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Knutby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Knutby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Knutby. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Knutby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Knutby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Knutby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Knutby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Knutby.

Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Knutby

I Knutby finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Knutby.

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Knutby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Knutby.

I Knutby hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Knutby. Om du inte hittar någon hovslagare i Knutby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.