Hovslagare i Öregrund

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Öregrund - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Öregrund som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Öregrund. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Öregrund för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Öregrund enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Öregrund

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Öregrund som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Öregrund. I Öregrund har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Öregrund.

Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta


Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY


Jessica Johansson Hovslagare, AB
Pinbo 5
743 82 Bälinge


Helena Hovslagare
Vaksala-skälby 41
755 94 Uppsala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Öregrund

I Öregrund finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Öregrund.

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Öregrund om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Öregrund.

I Öregrund hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Öregrund. Om du inte hittar någon hovslagare i Öregrund som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.