Hovslagare i Öregrund

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Öregrund - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Öregrund som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Öregrund. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Öregrund för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Öregrund enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Öregrund

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Öregrund som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Öregrund. I Öregrund har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Öregrund.

Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE


KP Hovslageri o. Smide
Ytterv. 2 B
744 31 HEBY


Henriks Hovslageri & Hantverk
Gillermossen 101
748 91 ÖSTERBYBRUK


Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


Jessica Johansson Hovslagare, AB
Pinbo 5
743 82 Bälinge

Annons:

Hovslagarefakta om orten Öregrund

I Öregrund finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Öregrund.

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Öregrund om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Öregrund.

I Öregrund hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Öregrund. Om du inte hittar någon hovslagare i Öregrund som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.