Hovslagare i Österbybruk

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Österbybruk - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Österbybruk som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Österbybruk. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Österbybruk för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Österbybruk enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Österbybruk

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Österbybruk som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Österbybruk.

Henriks Hovslageri & Hantverk
Gillermossen 101
748 91 ÖSTERBYBRUK

Annons:

Hovslagarefakta om orten Österbybruk

I Österbybruk finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Österbybruk.

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Österbybruk om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Österbybruk.

I Österbybruk hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Österbybruk. Om du inte hittar någon hovslagare i Österbybruk som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.