Hovslagare i Östervåla

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Östervåla - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Östervåla som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Östervåla. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Östervåla för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Östervåla enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Östervåla

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Östervåla som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Östervåla. I Östervåla har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Östervåla.

Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


Jessica Johansson Hovslagare, AB
Pinbo 5
743 82 Bälinge


Helena Hovslagare
Vaksala-skälby 41
755 94 Uppsala


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta


Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Östervåla

I Östervåla finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Östervåla om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Östervåla.

I Östervåla hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Östervåla. Om du inte hittar någon hovslagare i Östervåla som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.