Hovslagare i Östhammar

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Östhammar - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Östhammar som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Östhammar. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Östhammar för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Östhammar enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Östhammar

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Östhammar som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Östhammar. I Östhammar har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Östhammar.

KP Hovslageri o. Smide
Ytterv. 2 B
744 31 HEBY


Henriks Hovslageri & Hantverk
Gillermossen 101
748 91 ÖSTERBYBRUK


Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE


Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY


Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO

Annons:

Hovslagarefakta om orten Östhammar

I Östhammar finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Östhammar om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Östhammar.

I Östhammar hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Östhammar. Om du inte hittar någon hovslagare i Östhammar som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.