Hovslagare i Skärplinge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Skärplinge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Skärplinge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Skärplinge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Skärplinge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Skärplinge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Skärplinge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Skärplinge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Skärplinge. I Skärplinge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Skärplinge.

Helena Hovslagare
Vaksala-skälby 41
755 94 Uppsala


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta


Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


Katris Hovslageri
Sparrsätra-söderby 2
745 95 ENKÖPING


Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE

Annons:

Hovslagarefakta om orten Skärplinge

I Skärplinge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Skärplinge.

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Skärplinge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Skärplinge.

I Skärplinge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Skärplinge. Om du inte hittar någon hovslagare i Skärplinge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.