Hovslagare i Tärnsjö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Tärnsjö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Tärnsjö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Tärnsjö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Tärnsjö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Tärnsjö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Tärnsjö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Tärnsjö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Tärnsjö. I Tärnsjö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Tärnsjö.

KP Hovslageri o. Smide
Ytterv. 2 B
744 31 HEBY


Jessica Johansson Hovslagare, AB
Pinbo 5
743 82 Bälinge


Henriks Hovslageri & Hantverk
Gillermossen 101
748 91 ÖSTERBYBRUK


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta


Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE

Annons:

Hovslagarefakta om orten Tärnsjö

I Tärnsjö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Tärnsjö.

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Tärnsjö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Tärnsjö.

I Tärnsjö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Tärnsjö. Om du inte hittar någon hovslagare i Tärnsjö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.