Hovslagare i Uppsala

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Uppsala - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Uppsala som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Uppsala. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Uppsala för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Uppsala enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Uppsala

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Uppsala som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Uppsala.

Helena Hovslagare
Vaksala-skälby 41
755 94 Uppsala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Uppsala

I Uppsala finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Uppsala om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Uppsala.

I Uppsala hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Uppsala. Om du inte hittar någon hovslagare i Uppsala som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.