Hovslagare i Vänge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Vänge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Vänge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Vänge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Vänge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Vänge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Vänge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Vänge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Vänge. I Vänge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Vänge.

Henriks Hovslageri & Hantverk
Gillermossen 101
748 91 ÖSTERBYBRUK


Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY


Katris Hovslageri
Sparrsätra-söderby 2
745 95 ENKÖPING


Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


Helena Hovslagare
Vaksala-skälby 41
755 94 Uppsala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Vänge

I Vänge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Vänge.

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Vänge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Vänge.

I Vänge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Vänge. Om du inte hittar någon hovslagare i Vänge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.