Hovslagare i Vänge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Vänge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Vänge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Vänge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Vänge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Vänge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Vänge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Vänge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Vänge. I Vänge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Vänge.

Jessica Johansson Hovslagare, AB
Pinbo 5
743 82 Bälinge


Jörgen Hovslagare
Kasbytomten Nystugan 15
741 93 Knivsta


Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE


Hovslagare Björn Lundh
Ellsta Granhem 80
740 12 KNUTBY


Helena Hovslagare
Vaksala-skälby 41
755 94 Uppsala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Vänge

I Vänge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Vänge.

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Vänge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Vänge.

I Vänge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Vänge. Om du inte hittar någon hovslagare i Vänge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.