Hovslagare i Vattholma

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Vattholma - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Vattholma som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Vattholma. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Vattholma för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Vattholma enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Vattholma

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Vattholma som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Vattholma. I Vattholma har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Vattholma.

Katris Hovslageri
Sparrsätra-söderby 2
745 95 ENKÖPING


Henriks Hovslageri & Hantverk
Gillermossen 101
748 91 ÖSTERBYBRUK


Jessica Johansson Hovslagare, AB
Pinbo 5
743 82 Bälinge


Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE


Maria Hovslagare
Kulla Mysinge 3
749 62 ÖRSUNDSBRO

Annons:

Hovslagarefakta om orten Vattholma

I Vattholma finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Vattholma.

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Vattholma om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Vattholma.

I Vattholma hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Vattholma. Om du inte hittar någon hovslagare i Vattholma som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.