Hovslagare i Vittinge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Vittinge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Vittinge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Vittinge. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Vittinge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Vittinge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Vittinge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Vittinge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Vittinge.

Kamenskys Hovslageri, AB
Boksta 411
744 95 VITTINGE

Annons:

Hovslagarefakta om orten Vittinge

I Vittinge finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Vittinge.

Vittinge är en tätort i Heby kommun och kyrkbyn i Vittinge socken i Uppsala län, Uppland. Samhället delas av riksväg 72 samt järnvägen (Dalabanan). Namnet skrevs 1344 de Hwitunge.

Yta: 130,34 hektar
Invånarantal: 460, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Vittinge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Vittinge.

I Vittinge hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Vittinge. Om du inte hittar någon hovslagare i Vittinge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Uppsala.