Hovslagare i Deje

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Deje - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Deje som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Deje. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Deje för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Deje enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Deje

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Deje som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Deje. I Deje har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Deje.

Afj Hovslagare
Tonerudstorp Vårliden
661 94 SÄFFLE


Johanssons Hovslageri & Entreprenad
Stenbäcken Forsby 605
691 91 KARLSKOGA


Jonsbols Hovslageri AB
Fornhemsv. 3
665 33 KIL


Ida Gren Hovslagare
Fornhemsv. 3
665 33 KIL


Linda Hovslagare
Stallarebyn Tomtene
672 94 årjäng

Annons:

Hovslagarefakta om orten Deje

I Deje finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Deje om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Deje.

I Deje hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Deje. Om du inte hittar någon hovslagare i Deje som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Värmland.