Hovslagare i Ekshärad

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ekshärad - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ekshärad som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ekshärad. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ekshärad för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ekshärad enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ekshärad

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ekshärad som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ekshärad. I Ekshärad har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ekshärad.

Jonsbols Hovslageri AB
Fornhemsv. 3
665 33 KIL


Afj Hovslagare
Tonerudstorp Vårliden
661 94 SÄFFLE


Linda Hovslagare
Stallarebyn Tomtene
672 94 årjäng


Ida Gren Hovslagare
Fornhemsv. 3
665 33 KIL


Johanssons Hovslageri & Entreprenad
Stenbäcken Forsby 605
691 91 KARLSKOGA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ekshärad

I Ekshärad finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ekshärad.

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ekshärad om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ekshärad.

I Ekshärad hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ekshärad. Om du inte hittar någon hovslagare i Ekshärad som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Värmland.