Hovslagare i Filipstad

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Filipstad - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Filipstad som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Filipstad. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Filipstad för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Filipstad enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Filipstad

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Filipstad som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Filipstad. I Filipstad har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Filipstad.

Linda Hovslagare
Stallarebyn Tomtene
672 94 årjäng


Johanssons Hovslageri & Entreprenad
Stenbäcken Forsby 605
691 91 KARLSKOGA


Jonsbols Hovslageri AB
Fornhemsv. 3
665 33 KIL


Afj Hovslagare
Tonerudstorp Vårliden
661 94 SÄFFLE


Ida Gren Hovslagare
Fornhemsv. 3
665 33 KIL

Annons:

Hovslagarefakta om orten Filipstad

I Filipstad finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Filipstad om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Filipstad.

I Filipstad hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Filipstad. Om du inte hittar någon hovslagare i Filipstad som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Värmland.