Hovslagare i Karlskoga

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Karlskoga - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Karlskoga som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Karlskoga. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Karlskoga för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Karlskoga enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Karlskoga

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Karlskoga som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Karlskoga.

Johanssons Hovslageri & Entreprenad
Stenbäcken Forsby 605
691 91 KARLSKOGA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Karlskoga

I Karlskoga finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Karlskoga om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Karlskoga.

I Karlskoga hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Karlskoga. Om du inte hittar någon hovslagare i Karlskoga som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Värmland.