Hovslagare i Kil

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kil - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Kil som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Kil. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kil för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 2 olika hovslagare i Kil enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kil

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Kil som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kil.

Jonsbols Hovslageri AB
Fornhemsv. 3
665 33 KIL


Ida Gren Hovslagare
Fornhemsv. 3
665 33 KIL

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kil

I Kil finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Kil.

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kil om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kil.

I Kil hittade vi totalt 2 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kil. Om du inte hittar någon hovslagare i Kil som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Värmland.