Hovslagare i Klässbol

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Klässbol - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Klässbol som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Klässbol. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Klässbol för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Klässbol enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Klässbol

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Klässbol som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Klässbol. I Klässbol har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Klässbol.

Johanssons Hovslageri & Entreprenad
Stenbäcken Forsby 605
691 91 KARLSKOGA


Jonsbols Hovslageri AB
Fornhemsv. 3
665 33 KIL


Linda Hovslagare
Stallarebyn Tomtene
672 94 årjäng


Afj Hovslagare
Tonerudstorp Vårliden
661 94 SÄFFLE


Ida Gren Hovslagare
Fornhemsv. 3
665 33 KIL

Annons:

Hovslagarefakta om orten Klässbol

I Klässbol finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Klässbol.

Klässbol är en mindre tätort i Arvika kommun. Klässbol är framför allt känt för Klässbols linneväveri, som bland annat väver linnedukarna till Nobelfesten och till en del av Sveriges ambassader. Vävningen sker i mekaniska jacquardvävstolar.

Yta: 58,40 hektar
Invånarantal: 293, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Klässbol om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Klässbol.

I Klässbol hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Klässbol. Om du inte hittar någon hovslagare i Klässbol som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Värmland.