Hovslagare i Skattkärr

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Skattkärr - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Skattkärr som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Skattkärr. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Skattkärr för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Skattkärr enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Skattkärr

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Skattkärr som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Skattkärr. I Skattkärr har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Skattkärr.

Linda Hovslagare
Stallarebyn Tomtene
672 94 årjäng


Johanssons Hovslageri & Entreprenad
Stenbäcken Forsby 605
691 91 KARLSKOGA


Ida Gren Hovslagare
Fornhemsv. 3
665 33 KIL


Afj Hovslagare
Tonerudstorp Vårliden
661 94 SÄFFLE


Jonsbols Hovslageri AB
Fornhemsv. 3
665 33 KIL

Annons:

Hovslagarefakta om orten Skattkärr

I Skattkärr finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Skattkärr.

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Skattkärr om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Skattkärr.

I Skattkärr hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Skattkärr. Om du inte hittar någon hovslagare i Skattkärr som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Värmland.