Hovslagare i Alby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Alby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Alby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Alby. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Alby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Alby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Alby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Alby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Alby. I Alby har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Alby.

Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Alby

I Alby finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Alby.

Alby är en tätort i Ånge kommun och Borgsjö socken. Orten ligger vid Ljungans norra strand och drygt 1 mil väster om kommunens centralort Ånge. Anledningen till Albys industrialisering var närheten till elkraften från Ljungan.

Yta: 123,60 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Alby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Alby.

I Alby hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Alby. Om du inte hittar någon hovslagare i Alby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.