Hovslagare i Ånge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ånge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ånge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ånge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ånge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ånge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ånge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ånge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ånge. I Ånge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ånge.

Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ånge

I Ånge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ånge.

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ånge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ånge.

I Ånge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ånge. Om du inte hittar någon hovslagare i Ånge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.