Hovslagare i Ånge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ånge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ånge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ånge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ånge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ånge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ånge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ånge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ånge. I Ånge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ånge.

Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ånge

I Ånge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ånge.

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ånge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ånge.

I Ånge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ånge. Om du inte hittar någon hovslagare i Ånge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.