Hovslagare i Bergeforsen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bergeforsen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bergeforsen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bergeforsen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bergeforsen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bergeforsen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bergeforsen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bergeforsen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bergeforsen. I Bergeforsen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bergeforsen.

Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bergeforsen

I Bergeforsen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bergeforsen.

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bergeforsen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bergeforsen.

I Bergeforsen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bergeforsen. Om du inte hittar någon hovslagare i Bergeforsen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.