Hovslagare i Bispgården

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bispgården - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bispgården som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bispgården. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bispgården för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bispgården enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bispgården

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bispgården som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bispgården. I Bispgården har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bispgården.

Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bispgården

I Bispgården finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bispgården.

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87. Riksväg 86 går från Bispgården mot Sundsvall. Här har sedan 1885 funnits en järnvägsstation längs Stambanan genom övre Norrland.

Yta: 289,67 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bispgården om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bispgården.

I Bispgården hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bispgården. Om du inte hittar någon hovslagare i Bispgården som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.