Hovslagare i Björna

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Björna - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Björna som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Björna. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Björna för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Björna enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Björna

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Björna som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Björna. I Björna har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Björna.

Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Björna

I Björna finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Björna.

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Björna om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Björna.

I Björna hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Björna. Om du inte hittar någon hovslagare i Björna som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.