Hovslagare i Bredbyn

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bredbyn - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bredbyn som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bredbyn. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bredbyn för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bredbyn enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bredbyn

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bredbyn som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bredbyn. I Bredbyn har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bredbyn.

Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bredbyn

I Bredbyn finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bredbyn.

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bredbyn om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bredbyn.

I Bredbyn hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bredbyn. Om du inte hittar någon hovslagare i Bredbyn som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.