Hovslagare i Bredbyn

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bredbyn - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bredbyn som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bredbyn. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bredbyn för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bredbyn enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bredbyn

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bredbyn som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bredbyn. I Bredbyn har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bredbyn.

Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bredbyn

I Bredbyn finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bredbyn.

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bredbyn om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bredbyn.

I Bredbyn hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bredbyn. Om du inte hittar någon hovslagare i Bredbyn som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.