Hovslagare i Fränsta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Fränsta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Fränsta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Fränsta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Fränsta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Fränsta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Fränsta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Fränsta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Fränsta. I Fränsta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Fränsta.

Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Fränsta

I Fränsta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Fränsta.

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Fränsta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Fränsta.

I Fränsta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Fränsta. Om du inte hittar någon hovslagare i Fränsta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.