Hovslagare i Fränsta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Fränsta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Fränsta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Fränsta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Fränsta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Fränsta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Fränsta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Fränsta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Fränsta. I Fränsta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Fränsta.

Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Fränsta

I Fränsta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Fränsta.

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Fränsta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Fränsta.

I Fränsta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Fränsta. Om du inte hittar någon hovslagare i Fränsta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.