Hovslagare i Husum

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Husum - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Husum som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Husum. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Husum för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Husum enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Husum

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Husum som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Husum. I Husum har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Husum.

Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk

Annons:

Hovslagarefakta om orten Husum

I Husum finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Husum.

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Husum om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Husum.

I Husum hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Husum. Om du inte hittar någon hovslagare i Husum som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.