Hovslagare i Långsele

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Långsele - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Långsele som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Långsele. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Långsele för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Långsele enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Långsele

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Långsele som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Långsele. I Långsele har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Långsele.

Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk

Annons:

Hovslagarefakta om orten Långsele

I Långsele finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Långsele.

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Långsele om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Långsele.

I Långsele hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Långsele. Om du inte hittar någon hovslagare i Långsele som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.