Hovslagare i Långsele

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Långsele - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Långsele som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Långsele. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Långsele för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Långsele enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Långsele

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Långsele som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Långsele. I Långsele har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Långsele.

Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland

Annons:

Hovslagarefakta om orten Långsele

I Långsele finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Långsele.

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Långsele om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Långsele.

I Långsele hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Långsele. Om du inte hittar någon hovslagare i Långsele som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.