Hovslagare i Liden

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Liden - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Liden som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Liden. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Liden för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Liden enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Liden

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Liden som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Liden. I Liden har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Liden.

Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Liden

I Liden finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Liden.

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Liden om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Liden.

I Liden hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Liden. Om du inte hittar någon hovslagare i Liden som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.