Hovslagare i Ljungaverk

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ljungaverk - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Ljungaverk som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Ljungaverk. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ljungaverk för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Ljungaverk enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ljungaverk

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Ljungaverk som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ljungaverk.

Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ljungaverk

I Ljungaverk finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Ljungaverk.

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ljungaverk om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ljungaverk.

I Ljungaverk hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ljungaverk. Om du inte hittar någon hovslagare i Ljungaverk som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.