Hovslagare i Matfors

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Matfors - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Matfors som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Matfors. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Matfors för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 2 olika hovslagare i Matfors enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Matfors

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Matfors som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Matfors.

Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Matfors

I Matfors finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Matfors.

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Matfors om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Matfors.

I Matfors hittade vi totalt 2 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Matfors. Om du inte hittar någon hovslagare i Matfors som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.