Hovslagare i Mellansel

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Mellansel - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Mellansel som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Mellansel. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Mellansel för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Mellansel enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Mellansel

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Mellansel som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Mellansel. I Mellansel har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Mellansel.

Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Mellansel

I Mellansel finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Mellansel.

Mellansel är en tätort i Ångermanland. Mellansel ligger omkring tre mil nordväst om Örnsköldsvik och invid Anundsjösjön. Orten ligger vid Stambanan genom övre Norrland. Vid Mellansel finns även Mellansels flygplats.

Yta: 232,80 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Mellansel om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Mellansel.

I Mellansel hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Mellansel. Om du inte hittar någon hovslagare i Mellansel som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.