Hovslagare i Moliden

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Moliden - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Moliden som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Moliden. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Moliden för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Moliden enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Moliden

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Moliden som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Moliden. I Moliden har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Moliden.

Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker

Annons:

Hovslagarefakta om orten Moliden

I Moliden finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Moliden.

Moliden är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Mo socken, belägen vid Moälven cirka 2 mil väster om Örnsköldsvik. På 1500-talet anlades den första kvarnen vid ett tillopp till Moälven

Yta: 62,97 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Moliden om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Moliden.

I Moliden hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Moliden. Om du inte hittar någon hovslagare i Moliden som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.