Hovslagare i Moliden

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Moliden - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Moliden som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Moliden. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Moliden för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Moliden enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Moliden

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Moliden som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Moliden. I Moliden har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Moliden.

Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Moliden

I Moliden finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Moliden.

Moliden är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Mo socken, belägen vid Moälven cirka 2 mil väster om Örnsköldsvik. På 1500-talet anlades den första kvarnen vid ett tillopp till Moälven

Yta: 62,97 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Moliden om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Moliden.

I Moliden hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Moliden. Om du inte hittar någon hovslagare i Moliden som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.