Hovslagare i Njurunda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Njurunda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Njurunda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Njurunda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Njurunda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Njurunda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Njurunda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Njurunda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Njurunda. I Njurunda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Njurunda.

Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Njurunda

I Njurunda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Njurunda.

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här finns det möjlighet att läsa mer om Njurunda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Njurunda.

I Njurunda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Njurunda. Om du inte hittar någon hovslagare i Njurunda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.