Hovslagare i Njurunda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Njurunda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Njurunda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Njurunda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Njurunda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Njurunda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Njurunda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Njurunda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Njurunda. I Njurunda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Njurunda.

Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker

Annons:

Hovslagarefakta om orten Njurunda

I Njurunda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Njurunda.

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här finns det möjlighet att läsa mer om Njurunda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Njurunda.

I Njurunda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Njurunda. Om du inte hittar någon hovslagare i Njurunda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.