Hovslagare i Överhörnäs

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Överhörnäs - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Överhörnäs som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Överhörnäs. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Överhörnäs för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Överhörnäs enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Överhörnäs

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Överhörnäs som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Överhörnäs. I Överhörnäs har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Överhörnäs.

Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Överhörnäs

I Överhörnäs finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Överhörnäs.

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånarantal: 603, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Överhörnäs om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Överhörnäs.

I Överhörnäs hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Överhörnäs. Om du inte hittar någon hovslagare i Överhörnäs som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.