Hovslagare i Sörberge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sörberge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sörberge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sörberge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sörberge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sörberge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sörberge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sörberge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sörberge. I Sörberge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sörberge.

Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sörberge

I Sörberge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sörberge.

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: 3131, år 1960

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sörberge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sörberge.

I Sörberge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sörberge. Om du inte hittar någon hovslagare i Sörberge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.