Hovslagare i Sörberge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sörberge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sörberge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sörberge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sörberge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sörberge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sörberge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sörberge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sörberge. I Sörberge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sörberge.

Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sörberge

I Sörberge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sörberge.

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: 3131, år 1960

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sörberge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sörberge.

I Sörberge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sörberge. Om du inte hittar någon hovslagare i Sörberge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.