Hovslagare i Sundsvall

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sundsvall - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sundsvall som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sundsvall. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sundsvall för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sundsvall enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sundsvall

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sundsvall som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sundsvall. I Sundsvall har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sundsvall.

Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sundsvall

I Sundsvall finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sundsvall om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sundsvall.

I Sundsvall hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sundsvall. Om du inte hittar någon hovslagare i Sundsvall som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.