Hovslagare i Timrå

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Timrå - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Timrå som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Timrå. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Timrå för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Timrå enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Timrå

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Timrå som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Timrå.

Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Timrå

I Timrå finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Timrå.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Timrå om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Timrå.

I Timrå hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Timrå. Om du inte hittar någon hovslagare i Timrå som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.