Hovslagare i Torpshammar

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Torpshammar - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Torpshammar som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Torpshammar. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Torpshammar för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Torpshammar enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Torpshammar

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Torpshammar som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Torpshammar. I Torpshammar har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Torpshammar.

Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland


Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Lotta Hovslagare
Kungsv. 111
861 35 TIMRÅ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Torpshammar

I Torpshammar finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Torpshammar.

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Torpshammar om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Torpshammar.

I Torpshammar hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Torpshammar. Om du inte hittar någon hovslagare i Torpshammar som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.