Hovslagare i Torpshammar

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Torpshammar - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Torpshammar som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Torpshammar. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Torpshammar för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Torpshammar enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Torpshammar

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Torpshammar som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Torpshammar. I Torpshammar har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Torpshammar.

Calles Hovslageri
Johannisberg 463
840 10 Ljungaverk


Dannes Hovslageri
Skäggsta 321
860 35 Söråker


Lindkvist Hovslageri, Åke
Hassel 242
864 92 MATFORS


Hovslagare. Jessica Hassel
Tångstav. 9
864 32 MATFORS


Hovslagare Fredrik Nordin
Solum 265
860 25 Kovland

Annons:

Hovslagarefakta om orten Torpshammar

I Torpshammar finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Torpshammar.

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Torpshammar om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Torpshammar.

I Torpshammar hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Torpshammar. Om du inte hittar någon hovslagare i Torpshammar som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västernorrland.