Hovslagare i Fagersta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Fagersta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Fagersta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Fagersta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Fagersta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Fagersta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Fagersta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Fagersta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Fagersta. I Fagersta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Fagersta.

Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS


Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Fagersta

I Fagersta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Fagersta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Fagersta.

I Fagersta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Fagersta. Om du inte hittar någon hovslagare i Fagersta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.