Hovslagare i Kolbäck

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kolbäck - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kolbäck som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kolbäck. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kolbäck för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kolbäck enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kolbäck

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kolbäck som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kolbäck. I Kolbäck har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kolbäck.

Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS


Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kolbäck

I Kolbäck finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kolbäck om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kolbäck.

I Kolbäck hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kolbäck. Om du inte hittar någon hovslagare i Kolbäck som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.