Hovslagare i Kolsva

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kolsva - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kolsva som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kolsva. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kolsva för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kolsva enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kolsva

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kolsva som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kolsva. I Kolsva har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kolsva.

Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS


Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kolsva

I Kolsva finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kolsva om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kolsva.

I Kolsva hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kolsva. Om du inte hittar någon hovslagare i Kolsva som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.