Hovslagare i Kungsör

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kungsör - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kungsör som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kungsör. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kungsör för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kungsör enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kungsör

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kungsör som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kungsör. I Kungsör har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kungsör.

Paula Hovslagare In & Tillridningsstall
Julpa 8
725 94 VÄSTERÅS


Bergur Hovslagare
Jonasborgsv. 29
723 41 VÄSTERÅS

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kungsör

I Kungsör finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kungsör om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kungsör.

I Kungsör hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kungsör. Om du inte hittar någon hovslagare i Kungsör som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Västmanland.